Enviaments gratuïts en compres superiors a 45€. Península i Balears.

Preguntes freqüents

Tots els productes Amatller són sense gluten. La normativa obliga a especificar les intoleràncies que pot provocar el producte en concret. No obstant això, no obliga a especificar les que no provoca. Per aquest motiu el símbol de “sense gluten” pot no aparèixer en les etiquetes.

Sempre etiquetem els al·lèrgens, fins i tot a nivell de traces. Actualment, tots els nostres productes estan lliures dels següents ingredients i dels seus derivats: ous, peix, mostassa, crustacis, mol·luscs, tramussos, sulfits (en concentracions superiors a 10ppm), grans de sèsam i api.

En canvi tots contenen, com a ingredient o a nivell de traces: llet, fruits secs i soja. Hi ha alguns productes concrets que, a més, poden contenir traces de cacauet.

A les nostres instal·lacions no fem servir làtex.

En qualsevol cas si tens algun dubte en revisar una etiqueta, contacta amb nosaltres. Et respondrem el més aviat possible.

Un cop hem lliurat el paquet a l’agència de transport, aquesta és l’encarregada de facilitar-te un número de referència o tracking via SMS. Connectant-te a la pàgina web del transportista, i introduint aquest número, podràs fer el seguiment.

La xocolata és un producte alimentari. Per motius d’higiene i seguretat alimentària no s’accepten devolucions. Clica aquí per veure la política de devolucions.

Consulta aquí els terminis.

Comprar a www.chocolateamatller.com és molt senzill. Pots comprar la quantitat de productes que vulguis. No hi ha cap mínim ni cap compromís de periodicitat.

Et proposem dues formes diferents de realitzar les teves compres:

a) Com a usuari registrat / soci.
b) Com a usuari no registrat (convidat).

Per comprar només has d’anar a l’apartat de productes, triar en cada categoria els que més t’agradin i afegir-los a la cistella de la compra clicant al botó d'”Afegir a la cistella”. Tots els nostres preus apareixen amb l’IVA inclòs. La cistella sempre està visible al lateral superior dret de la pantalla, de manera que pots saber els articles que has afegit, així com l’import amb l’IVA (sense incloure despeses d’enviament). Un cop acabada la selecció de productes pots revisar el contingut de la teva compra fent clic a la cistella. Per confirmar la comanda, podràs fer-ho en tres senzills passos:

Pas 1: “Resum de la teva comanda”. Pots visualitzar tots els articles que has inclòs en la cistella de la compra i modificar la quantitat o eliminar els que, finalment, no desitgis. També pots tornar a la botiga per afegir-ne d’altres. Si disposes d’un codi de descompte, en aquest pas podràs introduir-lo. Així, veuràs el total de l’import final amb IVA amb aquest descompte aplicat, sense les despeses d’enviament.
Pas 2: “Registre d’usuari” Si ets usuari registrat / soci, introdueixes el teu email i clau. Això et facilitarà el pas següent, ja que no hauràs d’introduir les “Dades de lliurament” cada vegada que compris.
Si fas la compra com a convidat, és a dir, sense registrar-te a la web, hauràs d’introduir totes les teves dades d’enviament en el pas 3 “Dades de lliurament”.
Si vols registrar-te com usuari / soci en aquest pas 2, podràs fer-ho omplint el formulari d’alta. Un cop estigui completat rebràs un correu electrònic de confirmació que hauràs de validar per poder seguir endavant en el procés de compra com a usuari registrat / soci.

Pas 3: “Dades d’enviament” Si ets un usuari registrat / soci, les dades de comprador ja apareixen emplenades segons les dades del formulari d’alta. En el cas que vulguis modificar alguna cosa, no hi ha cap problema. A l’adreça d’enviament, apareix per defecte l’adreça que s’ha introduït en el formulari d’alta. Si vols enviar el producte a un altre lloc que no sigui a la teva adreça de registre pots editar les dades i modificar l’adreça de lliurament. En cas de ser un usuari no registrat (convidat) hauràs d’omplir tant les dades de comprador com les dades de lliurament. En no estar registrat en el sistema, aquestes no apareixen per defecte. En aquest pas és possible veure la data suggerida de lliurament de la compra. A més, tindràs la possibilitat de modificar la data de lliurament per una altra, dins del termini d’1 mes a partir de la data de la comanda. Així és possible fer lliuraments de productes per a dates assenyalades com aniversaris, Nadal, Reis, etc… Si vols rebre una factura podràs sol·licitar-la en aquest apartat. Si vols fer un regal i et ve de gust personalitzar amb un missatge, també podràs fer-ho aquí. Nosaltres ens encarregarem d’incloure-ho en el paquet.

Pas 4: “Confirmar comanda i pagament” Abans de realitzar el pagament i la compra definitiva, apareix una pantalla per confirmar: 1. Dades del comprador 2. Direcció d’enviament 3. Data de lliurament 4. Llista de productes (article i quantitat) 5. Codi de descompte introduït 6. Despeses d’enviament 7. Acceptació de polítiques de privacitat i tractament de dades Si estàs d’acord, en aquest moment et connectaràs amb la passarel·la de pagament. Les dades referents a aquesta transacció, números de targeta, claus … no es gestionen en el nostre servidor sinó directament en el servidor segur. Pots ampliar la informació en Pagaments Assegurances i privacitat. Finalment, t’enviem un correu electrònic amb la confirmació de la teva compra i et detallem el número de comanda. També pots veure un resum, amb l’import desglossat, el codi descompte -si n’hi ha- i les despeses d’enviament. En aquesta pàgina se t’informarà que, un cop lliurem la comanda a l’agència de transport, aquesta es posarà en contacte amb tu via SMS per concretar la data de lliurament.

Totes les peticions de col·laboració les gestionem per escrit. Podeu fer-nos arribar la vostra a través de l’e-mail: chocolates@simoncoll.com. Moltes gràcies.